Hejnsvig Forsamlingshus er ejet af Hejnsvig Idrætsforening, med en selvstændig bestyrelse som varetager forsamlingshusets interessser, F.V.90.

Forsamlingshuset anvendes til forskellige aktivteter, som f.eks. udlejning til fester, møder, generalforsamlinger og lignende.

 

Desuden er der bankospil hver onsdag kl. 19.25.

 

Vedr. udlejning:

 

Der er service, køkken og lokale faciliteter i øvrigt, med kapacitet til selskaber op til 120 personer.

Der skal selv medbringes duge, bordpynt, karklude og viskestykker, alt øvrigt er inklusiv.

 

Pris:

Kr. 1.600,- , + moms.

Kærkommen julegave til Hejnsvig forsamlingshus

Kærkommen julegave til Hejnsvig Forsamlingshus

SE Vækstpulje har bevilget 166.840 kroner til Hejnsvig Forsamlingshus, som dermed kan komme i gang med en hårdt tiltrængt udskiftning af vinduer og gulv.

Hejnsvig – Det har længe været et stort ønske for bestyrelsen for Hejnsvig Forsamlingshus, at få udskiftet husets ni vinduer mod syd samt at få lagt et nyt gulv i festsalen.  Økonomien har bare ikke været til det.

Men det er der nu kommet en løsning på. Bestyrelsen har nemlig ansøgt SE Vækstpulje om 166.480 kroner til formålet, og er netop blevet informeret om, at ansøgningen er accepteret og pengene bevilget.

- Vi har tidligere søgt om penge til projektet hos Billund Kommune, men har fået afslag. Så det er en helt fantastisk julegave, vi nu har fået. For det er virkeligt hårdt tiltrængt. Samtlige vinduer mod syd er pilrådne og gulvet slidt fuldstændig ned, siger en glad bestyrelsesformand, Hans Strandhave.

Formanden forventer, at renoveringsarbejdet kan sættes i gang og også afsluttes i løbet marts måned 2017.

- Vi er blevet lovet, at det hele kan være overstået i løbet af en uges tid, og kigger vi kalender, ser det ud til, at vi har en uge i marts måned næste år, hvor det kan lade sig gøre, uden at vi skal til at aflyse arrangementer, forklarer han.

Hans Strand have fortæller også, at han og den øvrige bestyrelse har flere planer for forsamlingshuset.

- Vi er stolte af og glade for vores forsamlingshus, som både lokale og udefra kommende løbende booker til fester og andet. Desuden afvikler vi også faste arrangementer. F.eks. bankospil hver onsdag aften året rundt. Derfor har vi også et stort ønske om, at huset skal holdes up to date. Så nu vil vi kigge på mulighederne for at få vores køkken renoveret. Her er der bl.a. behov for en ny ovn, der lever op til tidens krav og forventninger, siger han.

SE Vækstpulje er etableret i foråret 2014 af repræsentantskabet i Syd Energi a.m.b.a., og har det overordnede formål at bidrage til videreudvikling af det samfund, SE er en del af. 

Henvendelse vedr. udlejning: Hans Strandhave A.G. Jensensvej 4 7250 Hejnsvig Tlf. 75 33 55 00 |Bestyrelse, F.V. 90:Formand: Hans Strandhave Kasserer: Hanne Andersen Øvrige: Inger Jensen Erik Jensen Bent Jensen Fra Hejnsvig IF: Annie Madsen Tina Overgaard

Festlig 25 års jubilæum i forsamlingshuset

127 i forsamlingshuset til 25 års jubilæumsspisning torsdag den 2. April. Menu flæskesteg  med tilbehør, pæretærte med is og småkager til kaffen. God stemning. Bent Junker  og Kathrine spillede og sang under middagen og sluttede aftenen af med at spille/ synge til en sving om.