Billeder fra gymnastikopvisningen d. 16.3.2008

 Alt det de havde lært og svedt i vinterens løb skulle vises ved den årlige opvisning i Hejnsvig Hallen søndag d. 16. marts. Det traditionelle "mor-barn-hold" var i år blevet et "mor-far-barn" hold, da en enkelt far også var med på holdet til stor glæde for alle parter! Holdet hedder faktisk "Troldeunger" og er for børn op til 3 år. "Badut Mix" er for 3-4 årige, og her er der også fuld fart på med spring, dans og vejrmøller. "Græshopperne" for børn fra 5-7 år er til mere rytmisk musik, og bruger også trampolinen til flere spring. Vildbasserne fra 1. - 4 klasse har fokus på spring, rytme og leg, mens "Springholdet" fra og med 5. klasse arbejder mere seriøst med springene, samtidig med at de har det sjovt, for det skal være sjovt at gå til gymnastik i Hejnsvig.

 

En stor flok frivillige trænere og hjælpetrænere har igen i år gjort en stor indsats for at få det hele til at lykkes med godt humør. De fik stor bifald og blomster ved gymnastikopvisningen.

 

Det gæstende gymnastikhold var i år fra Billund - og Billund Opvisningshold er for alle aldre - fra ca. 6 år til ca. 18 år. De imponerede med springserier og med gymnastik og flot koreografi.

 

Over 200 forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede var mødt frem til en god og festlig gymnastikafslutning.