Formand:
Trine Jeppesen
Tlf: 40 43 90 53

Bestyrelsesmedlem:
Katrine Leth

Husk Gymnastikopvisning 31 marts 2019. kl. 10.00

Gode tilbud for at holde sig igang

Billeder fra gymnastikopvisning 2016

[Mere]

En fantastisk gymnastik opvisning i Hejnsvig Hallen

Se billedserie fra opvisningen her.

Af Keld Stampe:

- I dag var det blevet Hejnsvig gymnasterne til at afvikle forårets gymnastikopving, og for første gang var det den nye Bakkehallen, der lagde gulv til. Den skulle således for alvor stå sin prøve - og den bestod med glans.

Hejnsvig IF, der har benyttet faciliteterne i Vorbasse Fritidscenter mens halbyggeriet i byen har stået på, havde alle sine hold på gulvet, og desuden var der gæste hold fra både Billund og Filskov, ligesom også DGI var repræsenteret med et par hold.

Og det blev nøjagtig lige så god en dag som de dygtige børn og unge havde fortjent. En dag med masser af sved på panden, store smil og øjne, der strålede af glæden ved gymnastikken.

Endelig gymnastik opvisning i den nye hal.

Af Keld stampe:

- Endelig kommer tiden hvor gymnasterne i Hejnsvig kan vise vinterens anstrengelser i egen Hal.


Søndag den 29. marts kl. 10.00 er de klar til at gå på gulvet ved den årlige opvisning, og ser meget frem til igen at vise, hvilke resultater der er opnået hen over vinterens træninger.

På grund af halbyggeriet i byen har sæsonen været meget anderledes for Hejnsvig gymnasterne.

– En stor del af træningerne er foregået i Vorbasse. Her har vi på to af vores hold samarbejdet med Vorbasse gymnastik, og det har været meget lærerigt for alle partere, siger Trine Jeppesen fra Hejnsvig Gymnastik og fortsætter:

- Men i slutningen af januar var Bakkehallen klar til at blive taget i brug, og det havde både instruktører og gymnaster og ikke mindst forældre set frem til.

Hun kunne oven i købet glæde sig over at gymnasterne her kunne tage imod en række nye redskaber der til dels er sponseret af Sparekassen Kronjylland og salg af julekalendere for børns vilkår.

- Vi har virkelig nydt at være kommet hjem til Hejnsvig og Bakkehallen, hvor vi har gjort flittig brug af bl.a. vores nye trampolin og de nye rutsjebaner, og nu glæder vi os alle til at se rigtig mange til opvisningen den 29. marts kl. 10.00, siger Trine Jeppesen.

______________________________________________________________________________

Igen flot opvisning i "den gamle "Hejnsvig hal.

"HIF gymnasterne afsluttede gymnastiksæsonen 2013/14 med en flot opvisning
søndag den 16. marts.

Alle børnehold var på gulvet og viste det bedste, de har lært vinteren
igennem. Der blev tonset på redskabsbanerne, slået kolbøtter og rullet,
vrikket med hofterne, lavet rytmeserier og tyngdekraften blev udfordret.
Super flotte opvisninger af holdene og fantastisk at se STORE BREDE SMIL i
ansigterne hos alle. Der var besøg og opvisning af Filskov Springhold, som
HIF Gymnastik har et super godt samarbejde med.

Dagen blev afsluttet med efterskoleeleverne fra Vandel, som virkelig gav
alle en stor oplevelse. Der var gymnastik og spring i høj klasse og store
smil hos alle - sikken en fornøjelse at se." 

 

 

Tilskud til udfoldelse

Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse har givet et tilskud så vi har fået mulighed for at indkøbe redskaber til vores gymnaster. I år har vi valgt at bruge beløbet på at få opdateret vores vimpel beholdning – de blev flittigt benyttet af vores rytmepiger til opvisning både i Vorbasse og til vores egen opvisning i Hejnsvig. Desuden har vi for beløbet indkøbt motorikringe og silketørklæder til vores børnehold så de kan få brugt deres fantasi og få sved på panden. Det fine tilskud fra Sparekassen har også muliggjort indkøb af Redondo bolde til vores voksen motionshold – så de voksne også har mulighed for fysisk udfoldelse. Det bringer altid stor lykke når vi kan præsentere vores gymnaster for nye indkøb og vi sender en stor tak til Vorbasse-Hejnsvig Sparkasse for at de har gjort dette muligt for os.

 

På vegne af HIF Gymnastik

Trine Jeppesen

 

 

HEJNSVIG: Har du en gammel skade, spændinger i nakken eller en anden skavank, så kunne et nyt gymnastikhold - ”Målrettet træning for voksne” - som Hejnsvig IF Gymnastik starter op tirsdag den 1. februar måske være noget for dig.

Holdets instruktør bliver Liset Daniel Egsgaard, der er uddannet fysioterapeut, og alle deltagere får en fysioterapeutisk undersøgelse og samtale, hvor I sammen finder ud af, hvad du har behov for at træne.

- Du får simpelthen dit eget program med 3-5 øvelser, som kommer til at indgå i den ugentlige træning, forklarer Liset Daniel Egsgaard.

Holdet starter som nævnt op tirsdag den 1. februar og så går det løs samtlige tirsdage til og med den 5. april. Træningen foregår i hallen i Hejnsvig, alle dage fra kl. 20.00 – 21.00.

Tilmelding skal ske på www.hejnsvigif.dk/gymnastik-tilmelding.

Forrygende flot gymnastikopvisning i Hejnsvig 2012

Da Hejnsvig IF Gymnastik søndag eftermiddag afholdt sin årlige gymnastikopvisning, så var det med alt det, der er så utrolig dejligt ved den slags arrangementer. Masser af fysisk udfoldelse på alle niveauer på gulvet, entusiastiske smil på læben, glimt i øjet og tilskuerpladser, der var fyldt til bristepunktet.

Og så blev det hele tilsat et særdeles smagsfyldt krydderi i form af gæsteoptræden af 137 gymnastikelever fra Skibelund Idrætsefterskole.

Som altid begyndte løjerne med indmarch anført af fanebæreren og efterfølgende fællessang af vores dejlige Nationalsang.

Og så gik det ellers løs på gulvet i et par pragtfulde timer, hvor de fem forskellige, lokale hold viste, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen, inden Skibelund eleverne tog over med en opvisning, der var ved at feje benene væk under alle. De er ganske enkelt blændende dygtige.

Hejnsvigs egne gymnaster var i øvrigt iklædt nye opvisningsdragter ti lejligheden. Dragter som Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse via et kontant sponsorat har bidraget til, at foreningen har kunnet indkøbe.

Opvisningen blev også benyttet til at sige farvel og forhåbentligt på gensyn til et af de mennesker der har betydet allermest for gymnastikken i Hejnsvig gennem de seneste år. Det er Ulla Gejl, der har valgt at stoppe, og som denne søndag modtog gaver og ikke mindst stående applaus for sin utrættelige indsats af samtlige de omkring 450 gymnaster og tilskuere, der befandt sig i hallen.