Korshærskredsen

Korshærskredsen i Hejnsvig startede for ti år siden. Det var Esther Jensen, Rosengårdsvej i Hejnsvig der tog initiativ til den. Hun tog kontakt til andre interesserede, og så var grunden lagt. Kredsen hører ind under Storkreds 62 som dækker 15 sogne.Der er gennem årene blevet strikket mange gode sokker og halstørklæder til at varme hjemløses fødder og hals.

Ved møderne, som holdes i hjemmene den 3. tirsdag hver måned, starter vi med en sang og så kaffe. Vi giver 20kr. for kaffen, men de går til ”sagen”. Det er blevet til ca. 22.000 kr. på de ti år. Bagefter læser formanden lidt op om arbejdet på landsplan, mens vi strikker. Vi slutter med en sang og fadervor. Kredsen har pt.16-18 medlemmer, og der er plads til flere.

Der er stadig utrolig stor brug for hjælpearbejdet blandt de socialt udsatte, fx i varmestuerne, men også i de mange forretninger rundt i landet, bla. i Grindsted og Billund.

 

Formand er Ester Jensen, Hejnsvig tlf. 75 33 56 44,

 

I kredsen har der været solgt lodsedler i februar og marts måneder. Vi fik 400 og har fået udsolgt. Vi siger tak til de mennesker der ville købe af os.

 

Læs mere om Kirkens Korshær  her.
Flyt til Hejnsvig
- se bolig og erhverv hos:
Byggegrunde


Din lokale butikKontakt webmaster