Hejnsvig Dart Klub

 

en klub for alle – med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben

Hejnsvig Dart Klub genstartede i 2015. I sommeren 2015 fik vi egne lokaler, beliggende i Det gamle Klubhus på Hejnsvig stadion. Adressen er: Billundvej 7, 7250 Hejnsvig.

Hejnsvig Dart Klub er et sted for alle, uanset om du aldrig har spillet før, eller er ambitiøs spiller. Vi gør meget for at du skal føle dig velkommen fra første dag, og du har mulighed for at finde ud af om dart er noget for dig, før du melder dig ind.

Det koster 300 kr. pr. år at være medlem.

Vi spiller turneringsspillet 501, men der er også plads til diverse træningsspil, der forbedrer teknik og koncentration.

Hejnsvig Dart Klub er medlem af Dansk Dart Union (DDU). Udover den løbende turnering afholder vi hvert år klubmesterskab og deltager desuden i diverse stævner rundt om i Danmark, så der er masser af muligheder og udfordringer til dig der ønsker det.

Vil du vide mere, kan du gå ind på vores hjemmeside via www.hejnsvigbynet.dk og se mere. Du er også velkommen til at kontakte klubbens formad Kim Kristensen på 26787276 eller Kasserer Brian Hansen på 40531553.

Eller endnu bedre – Kig forbi, vi har i øjeblikket åbent hver mandag og torsdag fra kl. 19:00, med mulighed for flere dage hvis behovet opstår.

Vi glæder os til at se dig i Hejnsvig Dart Klub
Billundvej 7, Hejnsvig