Opslagstavlen

Her er der plads til løst og fast - og opslag fra dig. F.eks. om jobsøgning, jobtilbud, kogekonen, der tilbyder hjælp, udlejning af sommerhuset, loppemarked hjemme i garagen, hjælp til festsangen osv. Max tre fotos.

Send dit budskab med relevante oplysninger til webmaster, så "hænger vi det pænt op på opslagstavlen" hurtigst muligt. Husk også lige at give besked, når dit opslag skal fjernes igen.  

 

Hjææælp - Hejnsvig Marked mangler lopper

En af de helt store begivenheder - og fornuftige indtægtskilder - ved Hejnsvig Marked er det store loppemarked. Men i år er folkene bag det en smule udfordret. De mangler nemlig lopper.

-  Vi mangler dimser og dingenoter, møbler, porcelæn, bøger osv. Ja vi tager stort set imod alt - bare ikke skrammel, fortæller Charlotte Pedersen fra markedsudvalget.

Hun gør desuden opmærksom på, at Hejnsvig Marked gerne påtager sig at tømme f.eks.et dødsbo, og at man også har mulighed for at komme af med større loppepartier. 

- Man skal blot kontakte Jørgen Saugmann på tlf 4011 2281 for at aftale nærmere, siger Charlotte Pedersen.

Og så har man selvfølgelig som altid mulighed for at aflevere lopper oppe ved stadion i dagene op til markedet. Helt præcist onsdag den 15. og torsdag den 16. maj  

Generalforsamling i Hejnsvig IF

Tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19.00.

Se dagsorden m.m. lige her.