Fin afvikling af Brugsløbet 2014 

Efter lang forberedelse blev det endeligt dagen hvor BrugsLøbet skulle føres ud i livet, optakten med tilmeldinger i sidste øjeblik og udsigt til dårligt vej gav os nok en lille smugle nervøsitet for afviklingen.

Dagen begyndte med rigtig godt vejr med solskin , så vi gik i gang med en masse optimisme , der skulle gøres klar til løberne kom. Da der jo er gang i ombygning på skolen havde vi fået opstillet et telt i samarbejde med borgerforeningen , Det  dannede rammen om løbet der foregik fra skolens p-plads .

Der skulle opstilles borde, stole og tidtagnings udstyr , monteres banner, opmærkes  ruter, klargøres til udlevering af startnummer, laves sportsboller til salg i teltet og mange flere ting .

Senere mødte de  25 personer ind som skulle stå post på ruten og være førstehjælpere til løbet .

Da klokken var ti begyndte løberne at møde ind , vi var klar til at modtage dem!

Klokken 10.45 blev de varmet op af Bente Lilholm , som næsten tog pusten fra dem inden de skulle ud for at løbe enten 5 eller 10 km omkring Hejnsvig.

Starten gik , først dem på 10 km og 3 min. Senere 5 km.

For dem som ikke havde været ude for at løbe i Hejnsvig og omegn før,  blev det en overraskelse at der i vores by er så kuperet terræn, det gav sved på panden.

Løbet forløb forholdsvis uden de store problemer , ikke andet end hvad en ispose kunne rode bod på .

Vinderen af 5 km løb i tiden 00:18:37 minutter.

Vinderen af 10 km løb i tiden 00:35:24 minutter.

Resultater kan ses på http://app.lap.io/event/2014-brugsloebet-hejnsvig

Efter præmie overrækkelsen gik forsamlingen hurtig i opløsning da vejret ikke var til den store udendørs hygge .

Til trods for vejret drillede havde vi en god dag ,og gode tilbagemeldinger fra de deltagende løbere , men ikke mange tilskuere fra byen. Det var nok lidt skuffende .

Vi vil gerne sige en stor tak til sponsorer og de mange frivillige, som gav en hånd med på dagen.