Venstre ved du hvor du har

Borgmesterens nytårs brev

Anni Matthiesen pressemeddelelse.

Bestyrelse!  
Formand: Christian Juhl petersen Trøllundvej 11 7250 Hejnsvig Tlf. 22786467 christianjp@mail.dkNæstformand Finn Møberg Refshøjvej 89 7250 Hejnsvig tlf. 75336043/20238043 fin-lis@os.dk
kasserer Majbrith Rasmussen Egebjerg Landevej 123 Vesterhede Hejnsvig Tlf. 30910582 mra@billund.dkSekretær Erik Hougaard Løvlundvej 6 7250 Hejnsvig Tlf. 75335618/23342763 e.hougaard@mail.dk

 

Se og læs om Venstres valgprogram og kandidater på

kommuneorg. hjemmeside.

 

Læs Indlæg fra Venstres Folketingsmedlem Anni Matthiesen Her

Se også Annis hjemmeside http://annimatthiesen.dk/

 

 

Læs aktuel politisk nyt på Venstres Hjemmeside:

http://www.venstre.dk

Medlem af Venstre

 

Venstre er Danmarks bedst organiserede parti med 845 foreninger over hele landet. Som medlem tilhører man normalt den vælgerforening, hvor ens bopæl er.

 

Som medlem har man stemmeret på generalforsamlinger og til opstillingsmøder mv. Og man har ret til at blande sig og delage aktivt i det politiske og organisatoriske arbejder efter lyst og temperament, men man kan også vælge at blande sig udenom. Der er mange grader af aktivitetslyst blandt Venstres medlemmer, og der vil forhåbentlig altid være plads til de udfoldelsesmuligheder, den enkelte ønsker, idet det dog her skal anføres, at Venstre ikke er præget af den store ensretning. Det er den enkelte forening, dens ledelse og medlemmer, der selv fastlægger aktivitetsniveauet.

 

Mange melder sig ind i Venstre uden noget ønske om at deltage i arbejdet eller måske vise sig til møder og generalforsamlinger. Man er medlem for at støtte sagen og bakke op om Venstre og de holdninger, Venstre står for.

 

Er du interesseret i at høre mere om Venstre så kontakt en af ovenstående personer.

Til medlemmer: hvis du vil modtage løbende nyheder fra Venstre, så send din Mailadresse til netelaurits(at)privat.dk