Juleoptog: Det bliver så julehyggeligt
Juleoptog: Det bliver så julehyggeligt

 

Så er det frem med nissehuerne og det gode julehumør. For søndag den 2. december er det atter blevet tid til det hyggelige juleoptog, som Borgerforeningen hvert år står i spidsen for i Hejnsvig.

 

Og det bliver igen en dag med masser af julestemning, frisk luft på turen gennem byen sammen med julemanden (jo, jo - han kommer selvfølgelig) og skønne juletoner leveret af Skjern Garden. Og sidst men ikke mindst med mulighed for dejligt samvær og julehygge oppe i hallen, hvor der venter masser af de ting, som hører julen til.

 

Hygge, hygge, hygge

Juleoptoget starter kl. 12.30 ved Hejnsvig Auto på Bredgade, og med Skjerngarden i spidsen går turen herfra gennem byen for at slutte ved Bakkehallen. Skjerngarden har  i øvrigt lovet at gå med indenfor, for at bidrage med et par numre ved festen, som fortsætter her.

 

Fra kl. 13-16 vil der være masser af julestemning, mulighed for at købe æbleskiver og gløgg, kaffe og kage, vinde vilde præmier i tombolaen og for at handle i de omkring 20 juleboder, der også vil være at finde.

 

Så det er bare med at møde op, så vi i fællesskab kan markere, at julen nu har meldt sin ankomst i Hejnsvig. Nøøøøj det bliver godt.

 

Få juleanden i hus

Og så er det selvfølgelig også værd at huske på, at FV90 denne skønne søndag også byder på Ande-banko i Hejnsvig Forsamlingshus. 10 ”runder” skal der spilles, og hver eneste gang er der en and på højkant ved én række, en and samt en flaske vin ved to rækker og to ænder ved fuld plade. Det er da værd at gå efter!

 

På julehyggeligt gensyn

Hejnsvig Borgerforening og FV90.

 
den. 29.11.18 kl. 09:28
<- Tilbage til nyhedslisten