Arkivets område: Arkivet dækker det gamle Hejnsvig sogn. Askjær,Bolding, Fugdal, Donslund, Gilbjerg, Hejnsvig, Klink, Søgård, Trøllund, Vesterhede, Ørnsbjerg|Kasser aldrig gamle fotos, skøde,kontrakter,dokumenter o.l. før arkivet har set dem.
Arkivet blev oprettet i 1989 Arkivet fik aftale med Hejnsvig skole om lån af lokale, som siden er benyttet til samlingssted for arkivalier og administration|. Vi har nu registreret ca. 250 Firmaer og Butikker i hejnsvig og omegn.
En af vore opgaver er, at kunne vise eller fremskaffe kopier om netop den person der spørges om. Har du et eller andet omf.eks. din oldefar eller oldemor eller måske din tip olde, vil vi meget gerne have fortalt om det. vi gør meget stor lykke når vi kan finde og vise noget frem, af det man søger efter.|Har du fotos fra din arbejdsplads, i marken eller stalden, vil vi gerne låne til kopiering, eller modtage dem som gaveArkivet er det mest sikre sted man kan anbringe værdifulde og gamle papirer - Kast ikke gamle dokumenter eller foto`s på lossepladsen, men lad først arkivet se og afgøre, om det er noget der har værdi for arkivet.
|