Der afholdes jævnligt kursus i brug af portalen i EDB lokalet på Hejnsvig Skole.

Næste kursus: afholdes hvis der er interesse. Alle som har interesse i at opdatere på siden, er velkomne på kurset. Typisk er det en repræsentant for en forening eller virksomhed som deltager på kurset. Der udleveres login og password til hver enkelt deltager, som giver adgang til de sider deltageren repræsenterer.

På kurset gennemgås først en præsentation af hjemmesiden, opbygning med 'frontend og backend', upload af billeder mv. Efter en kaffepause får man selv lejlighed til at prøve at opdatere på siden, har man ikke password og login, udleveres det på kurset. Forudsætning er almindelig PC kendskab, hvis man kan anvende f.eks. Word og Excel på alm. brugerniveau, kan man også sagtens følge med på dette kursus.  

Er du forhindret i at deltage i kurset, men ønsker information om anvendelse af portalen, så kontakt webmaster for at aftale nærmere.  

 

Desuden kan deltagere som er interesseret, få adgang til redigering af nyheder på forsiden, gerne deltagere fra Vesterhede og Donslund, således begivenheder derfra oftere kommer på forsiden af hejnsvigbynet.dk

Præsentationen som er gennemgået på afholdte kurser, kan ses her...