Fokus på lokalområdet

Vi ønsker at bruge www.hejnsvigbynet.dk til så megen positiv omtale af lokalområdet som muligt - derfor denne opfordring til alle:

SKRIV omtale af nye initiativer og arrangementer - både på foreningsplan og indenfor erhvervslivet. 

FOTOGRAFER hvad der sker rundt omkring i lokalområdet. 

GIV os et praj om særlige arrangementer eller aktiviteter. 

Seneste nyhed vil være synlig på forsiden af hjemmesiden indtil næste nyhed. Alle tidligere nyheder helt tilbage til november 2004 findes under "Nyhedsarkiv"

Alle og enhver er velkomne til selv at lægge nyheder ind på hjemmesiden. Send evt. en mail til webmaster eller netelaurits(at)privat.dk med tekst og gerne foto. 

Skriv gerne en opfølgende fortælling om arrangementets forløb - det er altid interessant læsning - og suppler med fotos. Tag selv billeder eller lav aftale med andre om fotografering. Stemingsbilleder fra naturen er også meget velkomne.

Ved deltagelse i portalkurser og workshops arrangeret af Portalgruppen har man mulighed for at lære mere om selv at lægge tekst og billeder ind på hjemmesiden. 

Har du ikke mulighed for selv at fotografere eller skrive, så kontakt én af de lokale nyhedsformidlere nedenfor. Så vil de gøre det for dig - så omtale og fotos kan blive til glæde for mange:

Lokale nyhedsformidlere:

OmrådeNyhedsformidlerTelefonMail
Erhverv Laurits Heick 20284287 netelaurits@privat.dk
Sport og fritid Torben Vejs 75336699 mail@tvejs.dk
Børn og unge institutioner Finn Nielsen 40213057 fin-ni@mail.dk