Gyttegård Golf Klub

Gyttegård Golf Klub er beliggende i naturskønne omgivelser i og ved Gyttegård Plantage mellem Hejnsvig og Billund. Klubbens golfbane har 18 afvekslende huller - par 70 - placeret i skov og åbent landskab, og er en traditionel parkbane. 

Klubben henvender sig til og har plads til alle. Her er både børn og unge, voksne, seniorer, kvinder og mænd samt både bredde og elite velkommen.

Klubben er en magtfaktor indenfor elitegolf i Danmark, og er på herresiden repræsenteret i landets stærkeste række, Elitedivisionen, hvor det blev til DM guld i 2018. Ydermere har klubben gennem årene fostret adskillige landsholdsspillere, danske mestre, Europa mestre og sågar også verdensmestre.

Fantastiske klubfaciliteter

Gyttegård Golf Klub råder, ud over den skønne bane, over nogle fantastisk klubhusfaciliteter. I klubhuset, der er en gammel, gennemrenoveret tre-længet plantørgård, finder man en café, selskabs-  møde og konferencelokaler, der er mulighed for opbevaring af golfudstyr, topmoderne omklædningsfaciliteter, sekretariat og golfshop.

Se meget mere om Gyttegård Golf Klub, klubbens café samt klubbens tilbud og dine muligheder på: https://spil-golf.dk

https://spil-golf.dk/kom-igang-med-golf/?utm_source=hejnsvig+bynet&utm_medium=banner&utm_campaign=igang+med+golf&utm_id=kigmg2023

 

GYTTEGÅRD GOLFKLUB

Billundvej 43

7250 Hejnsvig

Tlf. 75 33 63 82 - Fax. 75 33 68 20