Billund Kommune inviterer igen til gratis topspeedway Onsdag den 27. april
 

Onsdag den 27. april kan borgerne komme til gratis topspeedway på Grindsted Speedway Center. Billund Kommune har købt matchen og giver gratis adgang til Grindsted Speedway Klubs første hjemmematch.

 
 
 

Billund Kommune har for niende gang i træk købt årets første speedwaymatch på Grindsted Speedway Center, så borgerne i Billund Kommune kan komme gratis til årets første hjemmematch.

Årets første hjemmematch i den bedste danske række, SpeedwayLigaen, køres onsdag den 27. april, og modstanderen til Grindsted Speedway Klub er Esbjerg Vikings, som Grindsted slog på hjemmebane i sidste sæson.

1. viceborgmester Simon Nicolajsen Jørgensen byder velkommen kl. 17.30, og selve matchen starter klokken 18.00, og efter løbets afslutning er der mulighed for, at tilskuerne kan gå en tur i ryttergården for at møde kørerne og få en snak og/eller en autograf.

Det er niende gang i træk, at Billund Kommune er vært for sæsonens første speedwaymatch som en del af kommunens sponsoraftale med Grindsted Speedway Klub, så borgerne kan komme gratis til speedway og se landets bedste kører, og der plejer at være totalt fyldt på Grindsted Speedway Center til kommuneløbet.

"Vi er glade for igen at kunne invitere kommunens borgere til speedway i topklasse på Grindsted Speedway Center. Sidste år var der restriktioner på tilskuerantallet til løbet, så kun 1000 kunne se med, og året før blev SpeedwayLigaen aflyst på grund af covid-19, så vi håber i år at se fyldte tilskuerrækker og selvfølgelig en sejr til Grindsted," udtaler Simon Nicolajsen Jørgensen, 1. viceborgmester i Billund Kommune.

Der er plads til omkring 2.500 tilskuere på Grindsted Speedway Center, Blåbjergvej 1, 7200 Grindsted, hvor porten åbnes klokken 17.00, og der er adgang efter først til mølle-princippet.

 
 den. 21.04.22 kl. 11:57
<- Tilbage til nyhedslisten