Dagli´Brugsen Hejnsvig med spændende nyt om blomster-konceptet
Blomstersalget i Dagli`Brugsen Hejnsvig har i mange år været en gedigen succes.

Ikke mindst fordi butikken har været begunstiget af dygtige, kreative medarbejdere, der har været omstillingsparate og formået at være på forkant med udviklingen i et marked i konstant udvikling.

Vil ikke gå på kompromis

Det til trods har uddeler Erik Laursen nu efter nøje overvejelser valgt at ændre og tilpasse strategien for blomsterafdelingen.

- Vi står overfor at skulle finde nye kræfter til at varetage afdelingen og må erkende, det er vanskeligt at finde og trække den helt rette til et lille samfund som vores, forklarer han.

Uddeleren fortæller også, at han ikke ønsker at gå på kompromis med de dyder, der hidtil har kendetegnet udvalget og kvaliteten og derfor har valgt at tænke anderledes.

- Vi har sonderet terænnet for en ekstern samarbejdspartner og den øvelse er vi nået i mål med. Det betyder, at det fra starten af august er Caroline Gunderlund, der er uddannet blomsterdekoratør, og som driver sit eget blomsterværksted, Blomsten v/Caroline Gunderlund, i Randbøl, der producere buketter og dekorationer til alle formål for og til os, siger Erik Laursen.

Glæder sig til samarbejdet

Caroline Gunderlund er 26 år og uddannet blomsterdekoratør hos Blume i Grindsted. I 2017 valgte hun at gå selv og startede egen virksomhed fra privaten i Randbøl.

Hun glæder sig til samarbejdet og forsikrer, at det ikke er nyt for hende at producere og levere til en butik som Dagli`Brugsen Hejnsvig.

- Nej, min primære kundeplatform er netop købmænd i mindre samfund. Men jeg har dog også en god og fast gruppe af private kunder. Primært fra lokalområdet forklarer hun

Alt for kunden

Caroline Gunderlund peger på kreativitet, faglighed, arbejdsglæde samt fleksibilietet som sine styrker.

- Jeg elsker at arbejde og skabe med blomster og planter. Jeg har mine egne ideer men lytter selvfølgelig også til og producerer efter kundens ønske, siger hun.

Hun nævner også, at Dagli`Brugsen Hejnsvig kunder altid er velkommen til at ringe til hende eller kigge forbi hendes værksted for at få en snak om muligheder. Desuden, at hun også gerne besøger kunden i det omfang, der er behov for det i forbindelse med lidt større arrangementer.

- Fra augsust vil der også være mulighed for at møde mig i Dagli`Brugsen Hejnsvig efter aftale, slutter hun.

Erik Laursen understreger, at der i forbindelse med det nye samarbejde fortsat vil være et bredt, dagligt udvalg af afskårne blomster, bundne buketter, dekorationer, gavekurve m.m. på hylderne i butikken.

Desuden, at personalet stadig tager imod bestillinger, der så formidles videre til Blomsten v/Caroline Gunderlund.
den. 01.07.20 kl. 05:05
<- Tilbage til nyhedslisten