Fælles julefrokost i Billund kommune
Den 12. nov. 2020 kl. 15.34 skrev Tunesmalerfirma <tune(at)tunesmalerfirma.dk>:

 

Hej Byer i Billund Kommune

 

Jeg skriver til Jer fordi vi er ved at samle de stærkeste kræfter i Billund Kommune om at lave en fælles Julefrokost - online - hver for sig, for kommunens befolkning.

 

Vi gør det for at hjælpe kommunens restaurationer med et anderledes julefrokost salg, samt at sætte vores lokale erhverv i fokus, men også for at give folk en god oplevelse i en mørk og trist Corona tid.

 

I foråret lavede vi et Corona show i Billund, som folk tog godt imod - og det er med udgangspunkt i dette at vi prøver at samle hele kommunen denne gang. 

 

Showet bliver som udgangspunkt d. 12. december kl. 18.00-22.00 - det er der vi har mulighed for det tekniske setup - samt lidt tid til at lave formen på showet.

Tanken omkring showet er at det bliver gratis at se med, men at vi lægger op til at folk køber deres mad til showaftenen lokalt, hos en af kommunens restaurationer. 

 

Er det noget i vil have lyst til at være med I? Og i såfald hvem er den rette person til at være tovholder fra Jeres by, og tage med til mødet? 

 

Vi regner med allerede at have et brainstormingsmøde i næste uge - torsdag d. 19. november kl. 19.00, hvor vi samler interessenter (max. 10 i alt) fra samtlige byer for at finde formen på julefrokosten / showet. 

 

Håber I har lyst til at være med til at løfte i flok og skabe noget sammen som kommune.

Meld gerne tilbage her på mailen om i deltager og om hvem der deltager

 

Vi holder mødet på REFBORG i Billund og der må desværre kun deltage 1 fra hver by - grundet forsamlingsforbuddet.

 

 

På vegne af 

Jan, Torben & Pernille

WAUW hilsner Pernille Steffensen Owner / WAUWmaker WAUW STUDIOS Mobil 6013 5478

www.wauwstudios.dk 
den. 13.11.20 kl. 07:57
<- Tilbage til nyhedslisten