Kære foreninger, kultur- og fritidsaktører, haller m.fl.
Kære foreninger, kultur- og fritidsaktører, haller m.fl.

 

 

På baggrund af Regeringens pressemøde i dag mandag den 23. marts vil alle de tidligere iværksatte tiltag i forhold til kommunale kultur- og fritidsinstitutioner forlænges og de vil derfor fortsat været lukket til og med 2. påskedag mandag den 13. april.

 

Det gælder: Alle kommunale haller og idrætscentre, svømmehaller, ridecentre, biblioteker, kulturskole, museum og andre lignende institutioner.

 

Kultur- og Fritid opfordrer fortsat foreninger til at aflyse al aktivitet og udsætte alle planlagte arrangementer, indendørs såvel som udendørs, frem til og med den 13. april.

 

Ligeledes opfordres selvejende haller til at lukke al aktivitet ned. årsagen vil være en bekymring for, at de mange børn og unge, som har fri for skole mødes uformelt. Det vil være den enkelte institutions afgørelse om denne lukkes helt, men vi vil under alle omstændigheder tilskynde jer til, at I ophænger skilte med opfordring om, at man ikke samles i grupper hverken omkring eller i institutionen.

 

I forhold til bevilgede og ansøgte tilskud, så er meldingen fortsat, at vi forventer, at disse kan udsættes til, at vi er på den anden side af dette her. Er der behov for at helt at aflyse, skal vi i dialog omkring tilbagebetaling af eventuelle udbetalte tilskud.

 

I forhold til at ansøge puljer på Kultur- og Fritidsområdet, så er alle deadlines midlertidigt ophævet. Kultur- og fritidsrådet og Unge- og Kulturudvalg tilstræber at behandle de ansøgninger, som Kultur og Fritid allerede har modtaget henholdsvis den 25. marts og den 2. april.

 

Foreninger kan indsende årsregnskaber uden generalforsamlingens godkendelser, hvis blot et godkendt regnskab eftersendes på et senere tidspunkt, når det er muligt. Lokaletilskudsansøgninger kan indsendes løbende.   

 

 

Du kan holde dig opdateret på Billund Kommunes hjemmeside: https://billund.dk/borger/seneste-nyt-om-coronavirus-covid19-samlet-overblik/, hvor der løbende vil blive orienteret om udviklingen, lige som du kan kontakte medarbejder i forvaltningen ved spørgsmål.

 

 

 

E-mailadresserne er genereret på baggrund af et udtræk fra vores foreningssystem, og der kan derfor gentagelser i adresser eller nogen som ikke modtager denne besked, du er derfor velkommen til at dele beskeden i dit netværk.

 

 
 

Med venlig hilsen

 

Kristina Nøhr Højgaard

Udviklingskonsulent

Kultur og Fritid

Direkte tlf. +45 79 72 76 08

 

 

 
  
 

 

Kultur og Fritid · Jorden Rundt 1 · 7200 Grindsted · Tlf. 79 72 72 00 · www.billund.dk
den. 24.03.20 kl. 08:38
<- Tilbage til nyhedslisten