Tag stafetten og få 3.000 kr. til en aktivitet i dit lokalområde i ugen op til Naturens Dag.
Billund Kommune har i 2020 vedtaget en naturstrategi, og den vil vi lancere på naturens dag d. 13. september 2020. Som optakt til ugen kan man i Billund Kommune søge om op til 3000kr. til at afholde et arrangement i sit lokalsamfund. På denne hjemmeside kan man læse mere om projektet: https://billund.dk/oplevelser/natur-og-friluftsliv/naturen-i-kommunen/ansoeg-om-midler-til-naturens-dag/.

 

De eneste kriterier er:

  • Aktiviteten skal afholdes i uge 37 i dagene op til Naturens Dag (fra d. 7. -12. september ).
  • Aktiviteten skal være offentlig
  • Aktiviteten skal afholdes i det fri
  • Ansøgningsfrist er d. 24. august 2020

Men alt det kan man læse mere om på hjemmesiden.

 

Jeg har vedhæftet den annonce som også kommer i aviserne, den er I meget velkomne til at sende rundt og bruge på Facebook.

 

En tekst til Facebook kunne være dette:

 

Tag stafetten og få 3.000 kr. til en aktivitet i dit lokalområde i ugen op til Naturens Dag.

Billund Kommune arrangerer i år Naturens Dag d. 13. september - og du skal være med! På selve dagen holder vi et brag af et arrangement, hvor du kan opleve alt fra bålhygge til et spændende oplæg ved Nikolaj Kirk og højtlæsning med Pippi Langstrømpe (Spillet af Katrine Bille kendt fra Ramasjang). Her vil vores nye naturstrategi også blive lanceret.

I ugen op til Naturens Dag (uge 37) har du mulighed for at afholde en aktivitet i dit lokalområde med støtte fra Billund Kommune. Alle borgere i kommunen har mulighed for at søge op til 3.000 kr. til en aktivitet i  lokalområdet, og der er kun nogle få ting, som aktiviteten skal leve op til. Læs mere på www.billund.dk/natur

 
den. 29.07.20 kl. 13:55
<- Tilbage til nyhedslisten