Trafikken igennem Hejnsvig - hvad gør vi?
Et af punkterne på dagordenen ved lokalrådets næste bestyrelsesmøde, der finder sted torsdag den 14. marts, er trafikken igennem Hejnsvig.

- Vi har fået et spørgsmål angående trafikken gennem Hejnsvig. Om der kan gøres noget?, fortæller formand Ove Møberg.

Spørgsmålet handler især om skiltning, hastighed og ikke mindst lastbiler. 

Hvorfor er der et skilt på Ribe landevej, der viser mod Billund via Kirkevej?  Det var måske bedre at flytte det til afkørsel ved Bredgade, så var vi fri for udkørsel på Bredgade ved kirken.

Er det en ide med en hastighedsbegrænsning på40 km/t ennem Hejnsvig? Og måske fjerne enkelte af chikanerne, så trafikken glider bedre.

Er det en ide -  hvis det kan lade sig gøre - at få noget af den tunge trafik ledt uden om Hejnsvig og i stedet bruge Refshøjvej?

Det er nogle af de tanker, en lille gruppe har snakket om, og i Lokalrådet er vi da helt enige i, at det vil være godt, hvis vi kan få trafikken til at glide bedre. Men når det er sagt, så er vi på ingen måde interesseret i at få alt trafik ledt uden om byen, siger Ove Møberg.

Du må meget gerne komme med dine ideer og input på facebook siden Hejnsvig, hvor vi har låst et link til dette indlæg fast i toppen.
den. 10.03.19 kl. 15:45
<- Tilbage til nyhedslisten