ALOE VERA, Parfumer & Dufte, Hud & Kropspleje

 

 

 

 

Flemming Kristensen

Stenhøjvej 3, Vesterhede

7250, Hejnsvig

Tlf.: 75 33 64 01 / 40 81 21 58

Mail: flk(at)io.dk

Web: www.aloeverandoeren.1go.dk

 

 

 

Aloe Vera - Kongen af helseplanter.

I årtusinder har Aloe Vera været anset som en ”vidunderplante” pga. dens formidable helsende effekt. Det er med nutidens teknologi muligt at udvinde plantesaften, og samtidig bevare dens effekt, både udvortes som creme, shampoo mm., og indvortes som drikkegel.

Aloe Vera cremer er anvendelige ved snart sagt alle former for hudlidelser, det være sig eksem, tør hud, rifter og sår, og specielt brandsår. Dæmper smerter og fremmer sårhelingen.

Aloe Vera Gel Life Essence er en drikkegel, der kan afhjælpe mange former for lidelser og styrker dit immunforsvar. Endvidere er gelen en ren vitaminbombe og giver ekstra energi.

Aloe Vera er også særdeles velegnet til anvendelse på dyr.

Parfumer, badeserier & makeup.

Jeg forhandler endvidere parfumer, deodoranter, shampooer mv. af en meget høj kvalitet, klart sammenlignelig med mærkevarerne, men til en væsentlig lavere pris. Produkterne fremstilles i Tyskland, og der anvendes de samme parfumeolier som i mærkevarerne, men som oftest i en højere koncentration, hvilket gør at duften ”holder længere”. Duftene sælges enkeltvis, eller i serier, så det er muligt at købe en deodorant, en badegel og en hudlotion, med samme duft som din parfume. For herrernes vedkommende også After Shave med samme duft.

Jeg er også leveringsdygtig i næsten alle former for makeup, og kollektionerne udskiftes efter årstid og mode, så man altid kan få det der er ”in” lige nu. Selvfølgelig har jeg også flere muligheder indenfor hud– og kropsplejeprodukter, som alt det andet også af høj kvalitet.

Hvordan køber du produkterne?

Dette er såre simpelt. Kontakt mig enten personligt, via telefon, eller via mail, og vi aftaler om jeg skal komme til dig, eller du kommer til mig, og ser eller tester produkterne. Når du har truffet din beslutning bestiller jeg varerne hjem, og 4-5 dage efter bestilling har du dine varer.

Kunne du tænke dig at samle nogle venner til en hyggeaften, kommer jeg også gerne og afholder en lille præsentation af produkterne.