Opslagstavlen

Her er der plads til løst og fast - og opslag fra dig. F.eks. om jobsøgning, jobtilbud, kogekonen, der tilbyder hjælp, udlejning af sommerhuset, loppemarked hjemme i garagen, hjælp til festsangen osv. Max tre fotos.

Send dit budskab med relevante oplysninger til webmaster, så "hænger vi det pænt op på opslagstavlen" hurtigst muligt. Husk også lige at give besked, når dit opslag skal fjernes igen.  

 

Denne uges fodboldkampe for Hejnsvig IF

Også i uge 17 skal holdene fra Hejnsvig IF Fodbold spille masser af kampe.

Den overvejende del på udenbane, men også en enkelt på hjemmebanen i Vorbasse.

Klik på billedet til højre for at se ugens kampprogram.

 

Jobannonce

Er du på jobjagt - og vil du gerne arbejde i Hejnsvig? Muligheden er der lige nu.

Klik på billedet til højre ofr at se mere.

Ledig lejlighed på Torvegade

DEN GAMLE KØBMANDSGÅRD I HEJNSVIG

4-værelses lejlighed på 85 m2, beliggende på 1. sal i Den Gamle Købmandsgård, Torvegade 5, 7250 Hejnsvig er ledig pr. 1. maj 2019.

Der er et redskabsrum på 7 m2 tilhørende lejligheden.

Huslejen er kr. 5.000,- pr. måned + forbrug. Der betales 3 måneders husleje i depositum.

Henvendelse for besigtigelse samt yderligere spørgsmål kan rettes til : Søren på tlf. 4051 5400 eller Suzi på tlf. 3070 5354

Hjææælp - Hejnsvig Marked mangler lopper

En af de helt store begivenheder - og fornuftige indtægtskilder - ved Hejnsvig Marked er det store loppemarked. Men i år er folkene bag det en smule udfordret. De mangler nemlig lopper.

-  Vi mangler dimser og dingenoter, møbler, porcelæn, bøger osv. Ja vi tager stort set imod alt - bare ikke skrammel, fortæller Charlotte Pedersen fra markedsudvalget.

Hun gør desuden opmærksom på, at Hejnsvig Marked gerne påtager sig at tømme f.eks.et dødsbo, og at man også har mulighed for at komme af med større loppepartier. 

- Man skal blot kontakte Jørgen Saugmann på tlf 4011 2281 for at aftale nærmere, siger Charlotte Pedersen.

Og så har man selvfølgelig som altid mulighed for at aflevere lopper oppe ved stadion i dagene op til markedet. Helt præcist onsdag den 15. og torsdag den 16. maj