Nyheder og orientering fra Lokalrådet.
Orientering fra lokalråd

Der har været meget stille de sidste 3-4 måneder på grund af Corona, men nu håber og tror vi der begynder at ske lidt igen. Vi synes det er rigtig godt for Hejnsvig at der arbejdes på at få cykelstien fra Hejnsvig til Grindsted gjort færdig. Vi har også haft et møde med byplanlægger Merete Vindum og to mere, om nye grunde på Østerbo, første udkast ser meget lovende ud, med både lejeboliger parcelhusgrunde, grønne områder og åben ud til Billundvej.

Med hensyn til aktivitetsområde, infoskilte og trafik er der ikke sket meget, det har været vanskelig de sidste måneder men vi arbejder fortsat med det.

 

Borgermøde i Hejnsvig i September

 Vi har haft et møde med Anne-Vibe Jensen og Lea Kromann fra Park og Natur i Billund kommune.   Det er angående mere natur og friluftsaktiviteter i vores område. Der er fonde som støtter projekter i landdistrikterne. Det kan være flere trampestier med udfordringer undervejs, skov og frugtlund, udsigtstårn, fortælling om vore gravhøje, Grene Sande, Troldhedebanen også noget der er interessant for børn og unge, og meget mere.  Vi vil meget gerne høre forslag fra jer, og debattere det på et borgermøde.  Det er et krav det skal være natur og friluftsaktiviteter, kom gerne med nye ideer, nye tanker og  nye muligheder, erfaringer fra andre landsbyer, hvad mangler vi af natur og friluftsaktiviteter i Hejnsvig ?      Tænk på det her i sommer.

Det er Anne-Vibe Jensen og Lea Kromann der arbejder med det, og vi vil senere komme med dato og plan for borgermødet i september.

 

Hejnsvig lokalråd    Ove Møberg

 
den. 23.06.20 kl. 06:51
<- Tilbage til nyhedslisten