OPRÅB FRA HEJNSVIG KIRKE
OPRÅB FRA HEJNSVIG KIRKE

Vi har brug for DIG!

Hvis vi skal have en chance for at bevare vores lokale kirke og kirkearbejde, så er der mere end nogensinde brug for DIG og DIT engagement i det lokale menighedsråd!

I aftes, den 15. september, var der menighedsrådsvalg til alle landets menighedsråd og således også i Hejnsvig. Der var over 30 fremmødte i Sognehuset i Hejnsvig, og stemmeprocenten var høj. Men der var desværre kun 2, der stillede op, så lige nu er situationen i Hejnsvig kritisk. Der mangler 4 kandidater, for at menighedsrådet er fuldtalligt. Hvis ikke det lykkes at finde disse 4 kandidater, er der stor risiko for, at Hejnsvig mister sin selvbestemmelse og måske bliver sat under administration. Er det det, vi vil? Hvis ikke, så er der hårdt brug for DIG!

Der indkaldes til endnu en valgaften i Sognehuset i Hejnsvig TIRSDAG DEN 6. OKTOBER kl. 19.00, hvor Hejnsvigs skæbne afgøres. Denne aften vil provsten fra Grindsted, Anna Marie Erbs, være med og der vil således være mulighed for at stille hende spørgsmål. Vi appellerer derfor til alle, der kunne have lyst til og mod på at påtage sig det vigtige og spændende arbejde, det er at sidde i et menighedsråd.

Mød op den 6. oktober og lad dig opstille til menighedsrådsvalget i Hejnsvig!

Det siddende menighedsråd i Hejnsvig
den. 16.09.20 kl. 11:49
<- Tilbage til nyhedslisten